mince
Všechny velikosti 1 cena
zámek
Platba dobírkou, kreditní kartou
zpětná zásilka
Právo na vrácení po dobu 100 dní
Úvodní stránka/Dámy/Spodní prádlo
Pyžamo-Tričko - burgundská
Pyžamo-Tričko
K dostání ve více barvách.
pouze 349,- Kč
    Více o zboží
      Další zboží z této kategorie:

      Dámské spodní prádlo můžete nakupovat online u WITT international

      Objevte kvalitní dámské spodní prádlo! V e-shopu WITT international můžete vybírat z lákavého sortimentu dámského spodního prádla pro zvláštní příležitosti, ale i na každodenní nošení. Dámské spodní prádlo od WITT international, to je především velký výběr kalhotek, podprsenek, dámských body, pohodlných nočních košilek či pyžam. WITT international klade důraz především na kvalitní materiály, díky kterým je dámské spodní prádlo pohodlné a příjemné na dotek. Tak neváhejte a vyberte si z pohodlí Vašeho domova kvalitní dámské spodní prádlo, které Vás jistě potěší!

      Dámské spodní prádlo – elegantní a rozmanité

      U WITT international naleznete rozmanité dámské spodní prádlo pro ženy středního věku, které upřednostňují pohodlí a eleganci. Naše dámské spodní prádlo Vás přesvědčí svojí kvalitou, barvami a střihy, stejně tak jako použitými materiály, které jsou příjemné na dotek. více

      Kvalitní dámské podprsenky, body, tílka či postavu formující kalhotky: v sekci dámské spodní prádlo u WITT international naleznete vše po čem Vaše srdce touží. A to v nadčasové bílé, atraktivní černé, nebo v trendy růžové či fialové. Hledáte dámské spodní prádlo pro zvláštní příležitosti? Pak jistě oceníte smyslné detaily v podobě jemné krajky či saténu, díky kterým je naše dámské spodní prádlo elegantní a svůdné zároveň.

      Dámské spodní prádlo, které vykouzlí perfektní postavu

      U WITT international můžete koupit nejen klasické dámské spodní prádlo, ale i funkční dámské spodní prádlo. Formující a stahující kalhotky či tvarující pás Vám pomohou vykouzlit dokonalou siluetu a nenápadně zdůrazní Vaše přednosti či skryjí nedostatky. Nejlepší na tom všem je, že i naše formující dámské spodní prádlo je doplněné o hravé detaily v podobě krajky a je k dostání v klasických, ale i módních barvách. Tak neváhejte a vyberte si tvarující dámské spodní prádlo, například formující kalhoty pro ploché bříško či stahující boxerky, přesně podle Vašich představ a potřeb.

      Abyste se také při spaní cítili pohodlně, nabízíme Vám velmi kvalitní noční košilky, košile, pyžama, ale i župany, které jsou příjemné na dotek a ohleduplné k Vaší kůži. Jednoduše řečeno dámské spodní prádlo od WITT international zvládne téměř vše: vypadat elegantně, perfektně sedět, formovat Vaše přednosti, ale především Vám zajistí pocit pohodlí.

      Dámské spodní prádlo výhodně

      Objednejte si z pohodlí Vašeho domova nové dámské spodní prádlo a ušetřete tak čas i peníze. Neboť dámské spodní prádlo od WITT international, to je především kvalita za příznivé ceny. Nemůžete se rozhodnout, která velikost je pro Vás ta pravá? Pak využijte naše velikostní tabulky, které Vám s výběrem správné velikosti Vašeho spodního prádla zajisté pomohou.

      WITT international doporučuje: navštivte náš | s plavkami

      Vezměte si tolik času, kolik potřebujete a objevte rozmanitou nabídku dámských a pánských plavek a plážových šatů od WITT international. K dostání jsou jednodílné plavky v různém barevném provedení, vysoce módní tankini nebo velmi pěkné šaty na pláž, které doladí Váš celkový outfit.

      Zobrazit méně
      Náš zpravodaj
      Přihlaste se nyní a ušetřete!

      Chci být informován/informována e-mailem o nabídkách, trendech a akcích nabízených na stránkách witt-international.cz (provozuje Sieh an! Handelsgesellschaft mbH) ...

      Zobrazit více
      NL-banner neu sacz